Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

marți, 24 aprilie 2012

set handmade "Pearly Pearly"



Set handmade "Pearly Pearly" - bratara si colier - realizat din perle de sticla , sticla de Murano, sarma argintata & panglica satinata.
* Colier - DISPONIBIL - ACUM, colierul este intreg! Piatra de Murano a fost infrumusetata cu un fluturas perlat, placat cu argint :)
*vanduta doar bratara - ar putea fi refacuta - asemanatoare - pe comanda.

8 comentarii:

  1. buna,ce mai faci?long time no speak:)take care

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, asa'i, long time no speak :) cu treburi..nu prea am mai avut timp sa imi intretin blogurile....dar tu? care mai e viata lui Demeter? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,
    Daca va uitati pe mesajele din urma - schimbul de linkuri de care vorbiti si pe care l-am facut anterior a fost de tip 3 way cu http://iasi-anunturi.blogspot.ro/. Linkul dumneavoastra nu a fost scos nici macar o secunda (il gasiti si acum cu titlul Artjokey- Bijuterii Handmade).
    Ideea e ca folosesc mai multe bloguri pentru acest gen de schimburi.
    O seara placuta si o vara racoroasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai important lucru la schimburile astea de linkuri este titlul linkului. Este esential. Cu cat ai mai multa linkuri cu un anumit titlu cu atat esti mai sus in cautarile google. Dupa cautarea program liga 1 sunt pe locul 3 in google si ma intereseaza locul 1 de asta am nevoie de aceste linkuri.
    In fine nu pot sa le explic tuturor celor cu care fac schimnb de linkuri ce este cu acest titlu insa uite de exemplu in cazul tau Artjokey nu te ajuta cu nimic pentru ca nu cred ca o sa caute cineva dupa aceste cuvinte. Daca as fi in locul tau as pune mai degraba coliere handmade, sau cercei handmade sau ceva care stii ca iti poate aduce vizitatori targetati pe blog.
    Spune-mi ce titlu sa pun la cel de al doilea blog al tau - iar despre primul link nu pot decat sa iti spun ca nu a fost miscat de acolo deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,
    Am nevoie de un titlu la linkul tau - pentru cel de al doilea blog
    Si te mai rog ceva - intra in obiectul widget care contine linkul meu si muta Iasi de la titlu la nume site nou sau daca dai pe editati la Nume trece Iasi
    Cum ai pus tu tilul nu ma ajuta deloc - titlul ala trebuie la nume site nou cand il pui.
    Astept titlul tau

    RăspundețiȘtergere
  6. ..si stai linistit ca te cred, a doua oara nu am mai spus ca l-ai mutat de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am pus cu titlul ArtJokey Photography. Daca doresti altul spune-mi si il modific

    RăspundețiȘtergere
  8. In noua interfata a blogspotului apare doar titlu (unde este trecut "Iasi" asa cum ai cerut), iar mai jos apare continut (unde am trecut link-ul tau). Deja lucrul acesta este facut demult.
    Altceva nu apare la widget, nici un "nume site nou" nici un "nume"...iti trimit un print screen pe mail, daca vrei.

    RăspundețiȘtergere