Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

marți, 31 august 2010

Noi Premii ! :)

Tocmai ce am ajuns acasa dupa o noapte si o zi pe fuga prin Bucuresti, fugarit diplome, luat diplomele (sunt filoloaga!!O_o) si hoinarit prin magazine dupa carti apoi, bineinteles ;))..........obosita si cu picioarele umflate si de atata mers, dar si de la stat ghemuita pe scaun la intoarecere, picurata de ploaia nestapanita, am descoperit ca doua fete dragi mie - Carmen si Ioana, iar mai nou, si Elaine, mi-au inmanat niste premii virtuale, premii de blog, si anume:Carmen modeleaza cu gratie bijuterii minunate din fimo, dandu-le viata prin culoare, prin pastel, fiecare particica graindu-si si traindu-si povestea de fericire.

Ioana are o traistuta plina cu bijuterii create de ea din zale, zale ce te fac sa visezi ca ai pasit intr-o lume de basm, bijuterii pe care daca le porti, te simti cu siguranta ca o printesa intr-un palat in mijloc de munte.

Pentru a primi aceste premii, exista cateva mici reguli :

"- Postează blog award-ul pe blog-ul tău.
- Dă link-ul persoanei care ți l-a acordat.
- Anunță-i pe acești bloggeri că le-ai acordat premiul.
- Spune de la cine ai primit acest premiu;
- Înşiră 10 lucruri care îţi plac;
- Oferă acest premiu altor 10 persoane & let them know"

...aaaaaaaaaaaaand the winners are:

1. Mony - for being a maestro chef in the kitchen and because i always get hungry for something sweet when i enter her wonderfull, delicious blog!! :)

2. Eilien - just for being my pink sister ;))

3. Gabriel O.- for his wonderful photography and his kind manners.

4. Szili - again, for his thoughts, his nice words, poems, his kindness :)

5. Mony - again for you, because you are an artist in the kitchen with the food, but with the crafts too, a brilliant, wonderful artist!! :)

6. Paul Jedi - pentru ca, citez: prelucreaza poze hiperbolic>am incheiat citatul! p.s.: si chiar asa e! nu uita sa pui si pozele de la Dalhauti!! :D

7. Kiti - pentru creatiile unice care iti fura inima! pentru originalitate si spiritul liber pe care il ai! :)

8. JJ - for being just who he is and because i've just enjoyd reading his writings about pop-art (that i love) or about the history of the telephone company..these are only some of his writings, click here/aici sa aflati mai multe/to find out more!!

9. Icabica - pentru delicatetea si pasiunea cu care creaza bijuterii unicat, bijuterii care ne incanta privirea si sufletul.

10. Milly - pentru dragostea ei cu care modeleaza fimo, impleteste margelele sau se joaca cu hartia dandu-i viata prin tehnica quilling-ului.

....astfel caaaa..dupa trude si aprecieri virtuale, trebuie sa insir si 10 lucruri care imi plac (primele 10 au fost blogurile) now lets see the rest of the 10:

1. muntele bunicilor mei, casuta din povesti, din mijlocul livezii de pruni si meri vara, de ciresi primavara si de pere si gutui toamna....dar si de fulgi de zapada iarna.

2. marea mea, plaja mica si singuratica, valurile Afroditei.

3. sarma, ceramica, lutul, pietrele semipretioase, cuiele, lemnul, cutiile metalice sau din lemn...si tot ce tine de margelit.

4. vopsele, pensule, panze, muzee si tot ce tine de arta picturii.

5. literatura, cartile, cititul, cumparatul si primitul cartilor drept cadou ;))

6. aventurile prin tara sau prin apropieri (cand e vorba de economie), prin natura, prin locuri necunoscute si misterioase.

7. fotografia, artele vizuale, dar si audio-vizuale.

8. ador ceasurile, mecanismele din interiorul lor! timpul este pretios oricui, niciodata nu ramane timp, nu este timp pentru a face toate lucrurile de-o data sau la timp. De aceea uneori mai si raman in urma cu timpul ;)) dar pentru a preveni intarzierile am gasit remediu: colectionez timp! il prezerv in cutiute speciale, il imortalizez in imagini disfunctionale.

9. muzica buna, stie ea care e ascultata ;))

10. stiu ca am mai vorbit despre cum imi plac cartile (calde si cu parfum de vechi), dar locul 10 l-am rezervat intregii mele colectii "Opera completa" Shakespeare in limba engleza, cuprinsa intr-o singura carte uriasa de cateva sute (sau mii!!?) de pagini: "Biblia Literaturii Engleza" am numit-o, fiind tot un cadou special primit...

5 comentarii:

 1. muchas gracias! :D

  but i'm not pink (!?) :P

  RăspundețiȘtergere
 2. @Eilien: yes you are! 'cause you'll eat a pink icecream tomorrow (i will get some to celebrate the Summer Departure)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce sa zic, rozul e o culoare minunata, dar nu m-a lasat inima sa colorez blogul in roz :p
  Oricum arunca o privire la mine pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 4. am aruncat ochiul la tine pe blog, thank you, i like it :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Mihaela sono commossa... ben due Premi!!!! =(^.^)=

  Non so l'inglese e devo affidarmi sempre al traduttore istantaneo... non riesco ad esprimere bene quanto mi facciano felici le parole che hai scritto per me!!! :*)
  Un bacione!!! <3<3<3<3<3<3

  Mihaela I do not have words very… two prizes! =(^.^)=

  I do not know l' English and I must always resort to the instantaneous translator… I do not succeed to express how much well make the words me happy that you have written for me!!! :*)

  Kiss!!! <3<3<3<3<3<3<3

  RăspundețiȘtergere