Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

joi, 25 martie 2010

bratara "For bebe Viking" - comanda speciala

Descriere: bratara pentru bebe, special impletita manual in stilul vikingilor - viking knit, din sarma de cupru.

*vanduta.














Cuprul
este un metal ce are nenumarate efecte benefice asupra organismului nostru.

Ne face parul sa straluceasca, ne protejeaza de artrita, dureri articulare sau dureri de plamani, ajuta in remedierea bolilor de piele sau a cataractei.

*este esential in procesul de sinteza a colagenului, in folosirea fierului in hemoglobina si in metabolismul vitaminei C.

Unii specialisati afirma ca purtarea unei bratari de cupru in jurul incheieturii mainii timp de 30 de zile duce la absorbirea in organism a 13 mg de cupru - in timp ce doza zilnica recomandata de Cu pentru sistemul nostru metabolic este de 1,5 - 3 mg.

Suplimentarea dozei se poate face si prin consumul de surse naturale de cupru, precum fructele de mare, vinul rosu, ciocolata, nucile, fasolea, mazarea, ciupercile...

Insa, trebuie sa acordam o atentie sporita dozei de cupru din organismul nostru deoarece, consumat in cantitati mari, acest metal nutritiv se poate transforma in element toxic care provoaca o serie de boli deosebit de grave, influentand in special carenta de zinc - un alt mineral cu multiple efecte curative - din organism.

3 comentarii:

  1. :) 11 ore am stat la bratarica..si are doar 12 cm...diametrul ei e de vreo 4 cm...e micaa!! dar mi-a placut sa lucrez la ea, pentru ca a fost prima impletitura de genul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dispui de o rabdare incredibila,prima impletitura de acest fel,totusi remarcabil,pare ceva facut de nemti:P ii perfect:P

    RăspundețiȘtergere