Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

marți, 9 martie 2010

de 8 Martie am fost si la concert ! Balkanic Zeppelin, Trei Parale si Marius Mihalache


















Buna mea surioara a avut norocul sa castige acum cateva zile o draga invitatie de 2 persoane la un concert Balkanic Zeppelin. Si bineinteles, a avut bunavointa sa ma ia si pe mine. Am fost mai multi prieteni sa savuram povestile melodioase ale celor de la Balkanic Zepp, care sunt de fapt Mike Godoroja si The Blue Spirit:

Mac Marian Aciobanitei - chitara electrica, acoustic, mandolina,
Vali Vatuiu - tobe, percutie,
Ian Chepa - bass, harmonica,
Marius Dorin Vintila - baterie si percutie.

Invitati au fost baietii de la Trei Parale (Florin Iordan si Daniel Pop) si Marius Mihalache, la tambal.

Balkanic Zeppelin e o uniune de sunete, de oameni minunati ce ne aduc cover-urile dupa bine-cunoscuta trupa de progresiv, Led Zeppelin, in ritmuri de muzica buna, de Anton Pan, de arhaic, de superb.


Cand intri la un concert Balkanic Zepp, lumea ta se opreste in loc, timpul devine euforic si zboara halucinant in ritmul vocii lui
Mike Godoroja, sub riffurile de chitara ale lui Mac Aciobanitei, in ritmul muzicutei lui Ian Chepa si in zbor pe tobele lui Vali Vatuiu, sub sunetele lui Florin si Daniel de la Trei Parale, care fac cat o mie de Parale :) si bineinteles sub armonioasele degete ale lui Marius Mihalache.

Mike Godoroja ne-a spus fiecare poveste din spatele melodiilor greilor Led Zepp. Mike a cantat poezii alaturi de prieteni, iar noi am fost toti numai ochi si suflet pentru ei. De la copii de 6 ani, pana la oameni la o varsta respectabila, unii probabil nu stiau ce ii asteapta, altii stiam cu siguranta; insa cu totii am plecat de la concert cu o alta stare de spirit, fata de cea cu care venisem. Cu totii am plecat acasa cu o frumoasa amintire de 8 Martie.
Mi-a placut ca si o batranica cu par alb incepuse sa danseze, cat se putea, pe scaun acolo :)

Dupa concert ma rugam de fapt, sa nu se termine concertul..a urmat un minunat biss!
La sfarsit, am schimbat cateva cuvinte cu artistii, ne-am strans mainile(am primit autografe:D).

M-am bucurat enorm, pentru ca toti au fost foarte de treaba, simpatici si sociabili, prietenosi si fara fite (eu si acum sunt euforica pentru ca si acum ii ascult in boxe!).

Sper acum ca si ei s-au simtit bine la Focsaniul asta noroios si cu gropi ca dupa razboi.

(voi incerca sa revin cu o filmare sa va bucurati si voi, dar pana atunci ascultati aici and "All Blue", darlings!)

2 comentarii: