Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

joi, 5 august 2010

Premii de Bloggeri Creativi :)


Draga mea amica de blog, Mony, mi-a inmanat zilele trecute un premiu tare dragut, La Coccinellina Azzurra - Gargarita Albastra. Este un "premiu" special, trimis de Luisa pe Contagio Creativo tuturor "artistilor epidemici" de pe web :)
Mony l-a primit pentru creatiile ei minunate, si la randul ei mi l-a daruit si mie :*:* abracio e grazie, Mony!!!!! niciodata nu castig ceva, nu sunt norocoasa de fel..pot spune ca sunt chiar o ghinionista! deci, ma bucur Mony, ca te-ai gandit si la mine!!

Acum, eu trebuie sa il trimit altor 10 bloguri "infectate de epidemie artistica"...mai multe detalii si AiCi.
Lista a fost greu de realizat..deoarece un virus mi-a sters tot si a trebuit sa o iau de la capat ):D...and the winners are:

Eilien
- Elena, La Sorelina, micuta creatoare de bijuterii care ne invata sa iubim si sa ne invaluim in culoare.

Bijuterii Minico - Luminita Moise, deoarece creatiile ei transmit iubire, sensibilitate, trairi plapande.

Bana Designs - Cristina Cristea, pentru ajutorul acordat tinerilor designeri prin creatiile ei minunate, ca niste izvoare artistice si prin tutorialele bine realizate.

Dodo - Ramona, pentru ca m-au impresioant bijuteriile ei handmade, unice, colorate ce ascund o poveste de neuitat si un baietel super super dragalas :)

Serbani Bijoux - Ana, pentru ca sensibilitatea ei se transmite in bijuteriile create de ea cu drag, apoi ni se transmit noua, privitoarelor, admiratoarelor, prin stelute si multe emotii.

Silance of the Angels - Gabriel, "capturator" de fotografie, imagini vii, arte vizuale, un adevarat "epidemic" al frumosului, inconfundabil, inimaginabil, indubitabil ;)

Paul Jedi - May the Force Be with you!! a inceput ca fiind un young padawan-cand era mic-si deja e un animal/maestru Gedai in ale fotografiei ;)

Demi's Little Life - Szili, un excelent poet, un super manuitor al penitei pe hartie si al cuvintelor frumoase, fotograf si pictor in arta, soldat in viata.

Slavkosnip - pentru fotografiile minunate, surprinse din viata, usor abstracte, prezente ca o pata de culoare in Univers.

The Disconnected Writer - JJ, for being who he is, an artist in Literature, a free spirit in writing, "a happy family man, a Hemingway fan".


Un alt premiu super dragut, mi-a fost daruit tot de Mony, anul trecut, intr-o sambata de Octombrie. Imi cer scuze ca nu am stiut cum se procedeaza cu premiile de blog :D asa ca am intarziat aproape un an cu postarea!! :">
Premiul se numeste "Acest Blog este de Vis!"
In alta ordine de idei, trebuie sa il daruiesc si eu altor 10 bloguri care m-au impresionat, dar inca nu ma pot hotari, asa ca premiul este deschis pentru toata lumea :D

13 comentarii:

  1. foarte frumos.multumesc!si esti "indubitabil" de talentata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Artie multumesc mult de tot,ma simt onorat ca m-ai ales.
    Meriti acest premiu si urm mii de premii.Am mai zis esti super talentata,cu o strategie de marketing...ajungi sa fii cunoscuta pe plan international.
    ...defapt esti deja cunoscuta:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o mare bucurie intr-un mic ocean de ghinioane din ultima perioada..iti multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase spuse alaturi de bijuteriile mesterite de mine si te pupam atat eu cat si Dodor...pentru ca meriti..esti creativa dar si cu suflet mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela,m-ai lasat fara grai si-mi dau seama ca nu pot sa-ti descriu mirarea mea oricat m-as chinui.De unde stii tu atatea fara sa ne cunoastem???
    Am sa-ti spun un simplu si banal MULTUMESC!,dar sa stii ca am invelit fiecare litera intr-o bucatica din sufletul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriel, tu esti indubitabil :P
    And thank you!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Szili, multumesc si eu ;)
    meriti si tu acest premiu, e evident :) nu am avut o ordine a listei, asa ca v-am ales pe toti in functie de cum v-am cunoscut si"cunoscut" :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dodo, sper ca v-am facut sa zambiti, atat pe tine cat si pe Dodor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Luminita, nu ne cunoastem, dar orice creatie iesita din mana unui om poate spune multe despre acesta..felul in care fotografiezi, aranjamentul bijuteriilor in fotografie, cuvintele pe care le spui si pe forum...de aici mi-au venit si mie ideile ce mi-au spus ca esti o fire tare sensibila si draga :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela: I know your work is very special. I cannot think of a better recipient. Buona Fortuna!!

    RăspundețiȘtergere
  10. I thank you too, JJ! and i hope i made you smile a bit :D because you deserve this award for creativity! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. =(^.^)=
    sei bravissima e il premio e ben meritato!!!! ^___^
    Un bacione!!!

    =(^.^)=
    you are best and the prize and very deserved!!!
    ^____^
    A kiss!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Grazie, Moni!!! pentru gandurile tale frumoase! for your beautiful thoughts!! :*

    RăspundețiȘtergere