Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

joi, 25 februarie 2010

INVAZIA PINGUINILOR MARTIsoare continua !!!



Descriere: martisoare tip figurine din fimo, modelate manual de mine.

"armata pinguinilor fericiti" "ciupercuta cu soparlita-miriapod" si "elefantica" pot fi purtate ca accesorii de telefon sau ca breloc, de ea dar si de catre el :)

..mai jos puteti vedea descrierile pentru fiecare martisor pinguin si restul, in parte..

3 comentarii:

  1. "Orice idee sau critica este bine-venita" idee am eu,sa aiba o forma rotunda din metal,sa se poate deschida,iar cand o deschizi sa apara o inima,sau sa fie mai sofisticata,oamenii de obicei sunt atrasi de shiny things:P,app. La Multi Ani:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Piękne te Twoje stworki. Pozdrawiam i zyczę wszystkiego najlepszego w Święto Kobiet (Women`s Day):)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dem: multumesc si "la multi ani" si tie pt azi :) si mie imi plac mult tare cutiutele, dar cand voi gasi metal de modelat il voi incerca, multumesc de idee :) poti sa revii si cu altele..pana la metal as incerca sa il inlocuiesc cu ceramica pictata argintiu-metalic :)

    @slavkosnip: thanks for the wishes! very nice of you:) and a happy Men's Day for you too, 'cause here we celebrated today - i dont't know yet if it is an international fest - but i think it is like Father's Day :)

    RăspundețiȘtergere