Bine Ati Venit in micul meu butic virtual! Nu ezitati să dati click pe Postări mai Vechi din josul paginii! Enjoy your Visiting!

luni, 3 ianuarie 2011

medalion handmade "Reiyel Inspirational"

Medalionul handmade, realizat la comanda unei dragute si inspirate cliente, dupa un model italian.
Astfel, medalionul meu este realizat din ceramica, apoi pictat manual cu acrilice si lacuit in cateva straturi pentru protectie.

Un studiu asupra ingerilor si arhanghelilor "Cartea Ingerilor" - "Angelology" ne prezinta idea ca un Inger nu este o simpla fiinta cu aripi.
Un Inger este o metafora ce exprima potentialul infinit al oamenilor. Reprezinta adevarata noastra capacitate de a intelege si de a convietui cu aspectele metafizice, de a ne descoperi capacitatea noastra de a calatori in Constient si de a avea acces catre stiinta viselor...
Acest studiu este o filozofie asupra Ingerilor ce dateaza de sute de ani si a dus la descoperirea si la explicatiile numelor Arhangelilor si ale ingerilor si a Puterii pe care acestia o trezesc in noi...

Cum se manifesta Ingerii:
Daca invocam un Inger, prin rugaciuni, "acesta" se va face "simtit" intr-o perioada de cel putin cinci zile. Daca ne concentram asupra zonei sale din subconstientul nostru, atunci ii vom oberva miscarile. In functie de amintirile acumulate in subcontientul nostru, Ingerul va putea lua forma pura sau va aparea intr-o forma distorsionata a amintirlor noastre pentru a ne arata ce trebuie sa "curatam" in suflet, pentru a ramane cu constiinta impacata.
Deci, daca suntem apoi atenti la ceea ce visam si chiar la semnele pe care le intalnim in viata de zi cu zi, vom putea recunoaste cateva calitati ale Ingerilor chemati in ajutor. Astfel luam parte, in mod constient, la munca Ingerilor care ne protejeaza.

In "Cartea Ingerilor" sunt numiti 72 de Ingeri, iar Reiyel este cel de-al 29-lea.
*Reiyel este astfel Ingerul Pazitor al celor nascuti intre: 13 si 17 august.
*La nivel emotional se face simtit pe: 05 Februarie, 19 Aprilie, 02 Iulie, 15 Septembrie, 27 Noiembrie.
*La nivel intelectual se face simtit in fiecare zi intre: 09:20 si 09:39.
*In corul Angelic reprezinta: Stapanire.
*Arhanghel: Hesediel.
*Esenta Angelica: Libertate.
*Element: Foc.

Se mai spune ca ingerul Reiyel reprezinta chipul Arhanghelului Hesediel, care este asociat cu planeta Jupiter. In religie este un Inger milos, propovaduie spiritualitatea si rugaciunea catre Divinitate.

Sper ca traducerile mele au fost destul de bune si concise si ca ati savurat momentul citirii lor :D
Va las mai jos o rugaciune catre ingerul Reiyel, dar pentru a o traduce din limba engleza puteti folosi modulul Google Translate :)



Rugaciunea catre Ingerul Pazitor Reiyel:

REIYEL: Lord, you chose me to be the vehicle of your Word! Watch therefore, that my soul is pure and clear in order to demonstrate your thought. Dish the dirt, obstacles (that my personality deadly interpose) so that the flow of your Light flows freely, thoroughly. Release to me enemies who wish to divert me of my goal; and of the friends who retain me captive of the false values to the mode. Get me a home where I can meditate at the same time that leading a normal life. Fill me with enthusiasm and zeal to spread what my Ego sees. Don't permit that by my conduct, I betray me what you do proclaim. Encourage me, Angel REIYEL a burning desire to devote myself to make service. I want to be one of the providers of virtues, talents and powers, your right hand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu